Retourvoorwaarden


Retourvoorwaarden

B.S. Communicatie weet zeker dat u tevreden zult zijn met uw artikelen.
Maar mocht dit toch niet het geval zijn, dan heeft u wettelijk het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige aankoopbedrag + de normale verzendkosten van uw product(en) gecrediteerd.
Indien u hebt gekozen voor een andere verzendwijze dan de goedkoopste wijze, hoeven wettelijk alleen de verzendkosten van de goedkoopste methode vergoed te worden.
Het verschil in verzendkosten tussen de duurdere verzendwijze en de goedkoopste verzendwijze komen voor uw rekening.
De terugzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd; de consument betaalt de kosten van het terugsturen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en ongeopende verpakking (met labels indien van toepassing) aan de ondernemer geretourneerd worden.
Het retourneren van een product kan wanneer u vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek voor terugname van de product(en) doet.
U ontvangt van ons een bevestiging met daarbij de juiste (adres)gegevens voor retourzending en het formulier voor herroeping.

Het artikel dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn.
Als het product gebruikt of beschadigd is, kunnen wij u een waardevermindering, die kan oplopen tot 100%, in rekening brengen.

Houd er rekening mee dat u een product kunt beoordelen zoals u ook in een fysieke winkel zou mogen.
Het verbreken van een verzegeling, vacuümverpakking of stof-/lichtdichte verpakking is niet nodig om het product te beoordelen en resulteert in een waardevermindering van 100%!
Kijk voor meer informatie bij de praktijkvoorbeelden.
Indien een product/retourzending beschadigd is, kunnen wij eveneens een waardevermindering in rekening brengen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde aankoopbedrag van uw product(en) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Indien gewenst kunt u een tegoedcode ontvangen t.w.v. het aankoopbedrag.

Indien de sealverpakking geopend is of de sealsticker verbroken is, worden artikel niet retour genomen.
Antennes met geopende verpakking worden niet retour genomen.

Retourzendingen dienen op die manier retour gestuurd te worden, dat de artikelen en de verpakking onbeschadigd bij ons aankomen.
Als verzender bent u ten alle tijden verantwoordelijk dat uw retourzending bij ons aankomt, ongeacht de gekozen verzendmethode. Kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de koper.

B.S. Communicatie controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking.
Indien het artikel door transport beschadigd/defect is, de sealverpakking geopend is of de sealsticker verbroken is, worden artikel niet retour genomen.
Antennes met geopende verpakking worden niet retour genomen.
Artikelen die gebruikt zijn worden niet retour genomen.
Artikelen die op het stroomnet aangesloten zijn geweest worden niet retour genomen ( kunnen wij niet meer voor nieuw verkopen)

Omruilen is helaas niet mogelijk; u dient een nieuwe bestelling te plaatsen. Indien u andere artikelen wenst, kunt u uw bestelling opnieuw plaatsen en een tegoedcode ontvangen.

Voor het aanmelden van retourzendingen kunt u een e-mail sturen naar:
www.bscommunicatie.nl


Uitzonderingen retourneren
De volgende producten zijn uitgesloten van herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden:
- Wanneer de verzegeling verbroken is, mag het product niet geretourneerd worden.
- Artikelen die zijn gebruikt mogen niet geretourneerd worden
- Producten die door de webwinkel tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; producten welke op uw verzoek gefabriceerd zijn in een bepaalde kleur, producten welke niet standaard in de webwinkel aangeboden worden en op uw verzoek voor u besteld zijn, etc.

Garantie
Uw bestelling wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en voor verzending gecontroleerd op eventuele defecten/beschadigingen.
Wij verzoeken u vriendelijk na ontvangst van uw bestelling de artikelen te controleren.
Wanneer u onverhoopt onvolkomenheden constateert, dient u binnen 2 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Identiteit ondernemer
B.S.Communicatie
Gravenstraat 5
7461 TM RIJSSEN
K.v.K. 06066314.

Download het formulier voor herroeping